Vissza az elektrONline címlapjára !

Ha valamilyen készülék építése, vagy javítása közben tanácsra, segítségre lenne szüksége, küldje el Távjavítás üzenőtáblánkra !

<< Vissza az előző listához <<         >> Új téma indítása >>

Teljes lista megjelenítése
a legfrissebektől kezdve

6416
Whirlpool AWM-789-600 Probléma

Az eddig feltett összes kérdés címében
vagy tartalmában kereshetsz:


 

 

címlap >> Távjavítás üzenőtábla

:
2005.02.28
  23:50:53
Hello!

Az a gondom a mosógéppel, hogy ha elinditom a 4 -es programot, akkor a program futása közben megáll, és kicsit továbbkattintva a kapcsolót továbbmegy. Az 5-ösig még kétszer kell ugyanezt megcsinálni vele.

Úgy vettem észre, akkor áll meg amikor leengedte egy mosási fázisban a vizet. Miután továbbkattintom elkezdi ereszteni a vizet bele a következő mosáshoz.

Nem tudom lehet e köze a problémához annak hogy egy zokni volt a szivattyú rotorjánál elakadva, amit kivettem, miután többször nem engedte le a vizet.

A segítséget előre is köszönöm.

Mosógépdoktor:
2005.03.01
  20:37:30
Szerintem az lehet a gond, hogy a szintszabályzó felakad, tehát úgy veszi a gép, hogy már van benne víz, pedig éppen ki lett üritve. Ennek általában az az oka, hogy a légsűritő egysége(ez egy vastagabb cső, ami leszükül vékonyra)el lehet dugulva, egy alapos tisztitás után menni kellene annak a gépnek.
Devil:
2005.03.01
  23:13:34
Volt egy kis cső ami a dobot kötülvevő burkolatba csatlakozott. Ezt a csövet lehúztam, belefújtam a légsüítőben kattogott a szelep. Vszinü tehát ez jó. A dob burkolatának alján leszedtem a gumicsövet amiben van egy pingponglabdaszerű golyó. A csövet kitakarítottam (volt a falán némi lerakódás, vizkőszerű), összeraktam. Most is fennáll a hiba. Leereszti a vizet (nem mindet, kicsi marad a gépben) és megáll a program. Leáll a programkapcsoló motorja is mintha vége lenne a programnak. Továbkattintom egyet, és máris engedi be a vizet a gépbe és folytatódik tovább a program.
Tannhauser Csaba:
2006.08.25
  12:05:56
Helló!
Szeretném megtudni, hogy pontosan milyen típusú csapágyak kellenek a Whirlpool AWM-789-600 as mosógépbe, illetve hogy a dob hátuljában lévő gumi tümítésnek mi a mérete (esetleg típusa).
Köszönöm.
Gyuri:
2006.09.12
  19:39:38
Sziasztok.

A segítségetekre lenne szükségem. Whirlpoll AWM-769.600 as mosógépem van. A leírását szeretném elkérni valakitől.Honnan lehet megszerezni????
Előre is köszönöm.


Ehhez a témához már több mint 30 napja nem érkezett hozzászólás, így lezárásra került.